Managed hosting door True

Nutreco beheert talent met Oracle HCM Cloud

 

Varkens

Leverancier van diervoedsel Nutreco stapt over op Oracle HCM Cloud. Deze oplossing voor talentontwikkeling wordt uitgerold in alle dertig landen waar Nutreco actief is, waaronder Nederland. Met deze cloudsoftware kan Nutreco huidige en toekomstige talenten in alle landen en markten beter begeleiden en ontwikkelen.

Oracle HCM Cloud maakt het mogelijk om een wereldwijde Master Employee Database te bouwen, een nieuwe beloningsstrategie te ontwikkelen en persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s te ondersteunen. Voor Nutreco waren de gebruikersvriendelijkheid, wat resulteert in lagere trainingskosten tot gevolg en de goede rapportage- en analysemogelijkheden de belangrijkste redenen om voor Oracle HCM Cloud te kiezen. De gekozen oplossing is eenvoudig zelf uit te breiden, aan te passen en te personaliseren. Dit biedt flexibiliteit en heeft kostenvoordelen.

Fusion Talent Management Base

Een belangrijke doelstelling van Nutreco op human capital management-gebied is het bouwen van een corporate Nutreco-platform voor talentmanagement en compensatie. Daarnaast zal Nutreco met Oracle HCM Cloud zijn hr-data over alle landen heen kunnen consolideren en standaardiseren middels het Fusion Talent Management Base.

Ook verwacht het bedrijf met het nieuwe wereldwijde Talent & Management Development-systeem alle medewerkers in staat te stellen zichzelf volop te ontwikkelen en ruimte te creëren voor innovatie. Fusion Goal Management, Fusion Performance Management, Fusion Talent Review & Succession Management en Fusion Workforce Compensation helpen de organisatie zijn nieuwe beloningsstrategie te ondersteunen en kosten te verlagen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5143054). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.