Managed hosting door True

Randstad Innovation Fund investeert in Twago

 

Randstad Innovation Fund (RIF) heeft kapitaal verstrekt aan het Duitse Twago, een pan-Europese marktplaats voor freelance werk op het vlak van website- en app-ontwikkeling, online marketing en data entry-projecten. Het is de tweede investering van het recent gestarte RIF. Het investeringsfonds van het uitzendconcern wil de komende jaren een portfolio opbouwen van participaties in bedrijven die op het gebied van personeel en werk nieuwe technologie en innovatieve concepten gebruiken, zoals social sourcing, online platforms, mobiele oplossingen, cloudoplossingen, gamification en big data analytics.

Twago (Teamwork Across Global Offices) is actief in zeven Europese landen, waaronder Duitsland, Groot-Brittannië, Spanje, Italië en Frankrijk. Partijen, variërend van grote bedrijven tot individuen, die tijdelijke professionals zoeken, kunnen hun vacatures gratis plaatsen; het platform biedt daarnaast allerlei (betaalde) diensten. Sinds de oprichting in 2009 in Berlijn beweert Twago dat er al voor zo'n tweehonderdvijftig miljoen euro aan projectwerk langs het platform is gegaan.

Hoe groot de investering van RIF in Twago is, is niet openbaar gemaakt. RIF’s eerste investering was afgelopen maart in Gigwalk, een online platform voor verkoopondersteuning en -statistieken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5135757). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.