Managed hosting door True

Microsoft-partners sluiten pact procesindustrie

 

Vier partnerleveranciers van Microsoft Dynamics hebben een internationale samenwerking gesloten. De samenwerking heeft de naam Absolute Process Partners. De deelnemers hopen via de samenwerking hun klanten uit de procesindustrie beter bij te staan in het gebruik van hun Microsoft Dynamics pakketten voor erp en crm. De deelnemende Microsoft-partners zijn Edgewater Fullscope (VS), KCS.net (Duitsland) en Sable Business Systems (Australië). De Benelux-regio is vertegenwoordigd door Microsoft gold-partner Edan Business Solutions uit het Belgische Gendt.

De alliantie richt zich specifiek op internationale bedrijven in de procesindustrie. Volgens de deelnemers hebben bedrijven met vestigingen over de hele wereld de behoefte aan een organisatie die hen zowel op lokaal als op mondiaal niveau optimaal kan bedienen. 

Directeur en oprichter van Edan Business Solution, Cédric Van Branteghem: 'Dat lukt alleen als die organisatie wereldwijd een oplossing kan bieden volgens een uniforme methodologie, onberispelijke kennis van lokale wetgeving, taal en cultuur en een goed uitgewerkte lokale support- en opleidingsstructuur.' Volgens Van Branteghem is de samenwerking ontstaan uit de behoefte aan een ‘best of both worlds-aanpak'.

Het samenwerkingsverband bedient met ruim 450 Microsoft Dynamics AX- en CRM-consultants meer dan honderdvijftig Microsoft Dynamics AX-klanten in de procesindustrie. Het gaat om bedrijven in voedingsindustrie, chemie en farmacie die actief zijn op drie continenten. Volgens de deelnemers bieden de bedrijven een goede mix van lokale ondersteuning, industriespecifieke oplossingen en kennis van de lokale wetgeving en taal.

De deelnemers aan Absolute Process Partners gaan onderdelen van hun intellectuele eigendom bundelen om een nieuwe industriespecifieke oplossing te ontwikkelen voor internationale implementaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5135567). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.