Managed hosting door True

Maasvallei vervangt NCCW door Itris

 

Frans Crijns (Maasvallei) en Richard van der Zee (Itris) bezegelen de samenwerking voor de komende jaren.

De Maastrichtse woningcorporatie Maasvallei heeft na een selectietraject Itris Viewpoint uitgekozen als nieuw primair bedrijfsinformatiesysteem in plaats van het huidige systeem van NCCW. De corporatie, met circa vierduizend woningen in bezit, zocht naar een nieuw systeem waarmee de kwaliteit van de dienstverlening en de samenwerking in de keten kan verbeteren. Maasvallei zal ook gebruik gaan maken van de Itris Cloud-omgeving.

Itris ViewPoint won de selectie op basis van de combinatie van volledigheid, betrouwbaarheid, flexibiliteit en beheersbaarheid. Ook de grondige kennis van de corporatiemarkt bleek een pluspunt. Naar alle waarschijnlijkheid gaat Maasvallei vanaf 1 november al draaien met Viewpoint. 

Maasvallei is de tweede corporatie uit Maastricht die met Viewpoint gaat werken. Eind 2009 sloot Woonpunt met woningbouwautomatiseerder Itris een zevenjarig contract om aan de slag met het enterprise resource planning (erp)-systeem.

Afgelopen maand koos corporatie Rijnhart Wonen uit Leiderdorp en Zoeterwoude ook al voor Itris Viewpoint, ter vervanging van het primaire systeem van Nccw en Diskis van Cegeka-DSA.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5109142). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.