Managed hosting door True

ADP Streamline haalt mijlpaal van honderd landen

 

ADP, de Amerikaanse leverancier van software en diensten voor salaris- en personeelsadministratie, biedt zijn oplossing Streamline tegenwoordig ook aan in de Dominicaanse Republiek, Macau, Malta en Pakistan. Daarmee bereikt het bedrijf de mijlpaal van honderd landen waar het deze softwareoplossing afzet. ADP claimt dat het multinationals, op een enkele uitzondering na, nu overal ter wereld kan ondersteunen. Het bedrijf introduceerde het Streamline-platform in 2006.

Met ADP Streamline kunnen organisaties wereldwijd de salaris- en personeelsadministratie voor meerdere landen beheren via één platform, met ondersteuning van lokale service en expertise. Het pakket is geïntegreerd in de oplossing ADP Vantage HCM en sluit aan op een andere internationale oplossingen van ADP: Globalview HCM.

'Het beheer van de salaris- en personeelsadministratie voor werknemers in steeds meer verschillende landen is een uitdaging voor multinationals. Die hebben immers te maken met complexe lokale belasting- en arbeidswetgeving', aldus Mark Benjamin, President of Global Enterprise Solutions bij ADP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5085058). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.