Managed hosting door True

Centrada kiest voor Dynamics van Cegeka-DSA

 

Cegeka

Woningcorporatie Centrada implementeert Dynamics Empire, dat is een erp-pakket van Cegeka-DSA. De corporatie gebruikt de bedrijfssoftware voor alle primaire processen. De implementatie moet eind 2014 zijn afgerond. Dynamics Empire is ontstaan na de fusie van Cegeka Nederland Software en DSA Vison die begin 2014 plaatsvond.

Het gaat om een op basis van Microsoft Dynamics NAV ontwikkelde geïntegreerde erp-oplossing, waarmee woningcorporaties en commerciële beleggers en beheerders van vastgoed hun primaire processen kunnen automatiseren.

Voor de selectie van de ict-leverancier heeft Centrada een gespecialiseerd adviesbureau in de arm genomen. Uit negen leveranciers werden de twee beste kandidaten gekozen op basis van hun kijk op ict en het (her)gebruik van software en standaardisatie. Functionaliteit van de oplossingen én de betere prijs gaven de doorslag om voor Cegeka-DSA te kiezen.

Sociale huur

Centrada is een woonstichting met bijna negenduizend verhuureenheden en ongeveer negentig medewerkers in Lelystad. Vrijwel alle sociale huurwoningen in die stad zijn in bezit van Centrada.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5084038). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.