Managed hosting door True

Boers & Co gaat als eerste live met Epicor 10

 

De Nederlandse fijnmetaalbewerker Boers & Co is wereldwijd het eerste bedrijf dat live is gegaan met Epicor ERP versie 10. Boers & Co had vorig jaar al besloten tot invoering van de software voor enterprise resource planning (erp) van het Amerikaanse Epicor Software. Het bedrijf uit Schiedam heeft samen met Macroscoop, dat in Nederland de Epicor-software levert en implementeert, meegewerkt aan het bèta-testprogramma.

Boers & Co gebruikt Epicor ERP 10 in het gehele assemblage- en afleveringsproces vanaf het magazijn tot en met de financiële afhandeling. Het bedrijf vervangt hiermee zijn oude systeem Unispeqs ERP, dat niet meer voldeed aan de toenemende eisen die de fabrikant stelde, zoals korte doorlooptijden, integratiemogelijkheden met andere systemen en een actuele informatievoorziening voor medewerkers, leveranciers en klanten.

Epicor Software lanceerde de nieuwe ERP versie 10 officieel op zijn jaarlijkse gebruikersconferentie in Las Vegas afgelopen 28 april. Volgens het softwareconcern is de nieuwe versie eenvoudiger in gebruik door een intuïtieve gebruikersinterface, schaalbaar en sneller én geschikt voor gebruik in de cloud en op allerhande mobiele apparatuur (met aanraakkschermen).   

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5069518). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.