Managed hosting door True

Verdonck volgt Van den Heijkant op bij Raet

 

Cees van den Heijkant

Cees van den Heijkant treedt, na negen jaar bestuursvoorzitterschap, per 1 mei terug bij de Amersfoortse softwareleverancier Raet. Kobe Verdonck volgt hem per die datum op. Na een transitieperiode van twee maanden blijft Van den Heijkant verbonden aan Raet als adviseur. De 43-jarige Kobe Verdonck komt over van de Amerikaanse concurrent Northgate Arinso, waar hij de internationale verkoopmanager was. Hij zal de groei van Raet in het buitenland verder gaan vormgeven.

Raet, specialist in software voor personeelzaken en salarisadministratie, heeft onder de leiding van Van den Heijkant zijn softwareproductlijn vernieuwd en de sprong naar het buitenland gemaakt. Het bedrijf heeft veel geïnvesteerd in het opzetten van een digitaal portaal waar werknemers zelf hun personeels- en salariszaken kunnen regelen. Met dit human resources portal Youforce wil Raet ook internationaal succes boeken. De eerste stap daartoe was het openen van een Engelse vestiging in 2012.  

In Nederland is Raet met 2,7 miljoen inkomensberekeningen per maand een van de grootste salarisverwerkers. De organisatie is onder het bewind van Van den Heijkant gegroeid van een omzet van 90 miljoen euro naar 148 miljoen euro en heeft momenteel duizend medewerkers. De onderneming is hiermee klaar voor de volgende stap in groei en internationalisering.

Groei

Kobe Verdonck

Cees van den Heijkant stelt in een persverklaring dat hij, na negen jaar de post van chief executive officer van Raet te hebben bekleed, het de tijd acht om het leiderschap over te dragen. 'Ik heb Raet door een grote verandering mogen en kunnen managen. We hebben een enorme groei doorgemaakt, zowel op het gebied van software als op het gebied van hr-outsourcing. Sinds 2011 heeft CVC Capital Partners als grootaandeelhouder de strategie om een internationale softwareleverancier van e-human resources management te worden verder bekrachtigd. De onderneming is nu klaar voor de volgende fase van groei en internationalisering.'

Kobe Verdonck stelt dat de strategie om Raet zowel in Nederland als internationaal verder uit te bouwen zal worden doorgezet.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5048868). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.