Managed hosting door True

Oliver levert SAP-app aan Vlaams netbedrijf

 

SAP-dienstverlener Oliver uit Den Bosch levert een mobiele app voor vierhonderd technici en tweehonderd aannemers van het Vlaamse netbedrijf Infrax. Dat regelt de exploitatie, het onderhoud en de ontwikkeling van elektriciteit- en aardgasnetwerken, kabeltelevisie en riolering in 126 Vlaamse gemeenten.

Oliver ontwikkelt een applicatie voor veldwerk die zowel online als offline te gebruiken is. De app biedt service-medewerkers toegang tot belangrijke SAP-systemen. Oliver tekent ook voor de projectleiding en het beheer en onderhoud van de oplossing gedurende drie jaar. De opdracht is na een Europese aanbesteding aan het bedrijf uit Den Bosch gegund.

De nieuwe field service management-applicatie vervangt de oude op SAP ITS gebaseerde oplossing. De leverancier: 'Met de eenmalige investering in SAP CE als web development platform beschikt Infrax over een platform waarop naast de mobiele toepassing voor technici meerdere web- en mobiele applicaties ontwikkeld kunnen worden.' Voor de ontwikkeling van de frontend wordt gebruik gemaakt van SAP UI5.

De applicatie maakt het mogelijk dat Infrax’ service-technici de gehele installatie-, storings- en onderhoudsprocessen zowel on- als offline kunnen afhandelen. Detailinformatie over service- en onderhoudsorders, materialen en uren kunnen realtime worden ingezien en afgehandeld. Dat moet de efficiency verhogen en processen verbeteren en leiden tot betere dienstverlening naar klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5028955). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.