Managed hosting door True

Waterland neemt meerderheidsbelang in Quinity

 

Handen schudden

Investeerder Waterland uit Bussum neemt een meerderheidsbelang in Quinity, leverancier van standaardsoftware voor verzekeraars. De Utrechtse softwareleverancier is nu nog beperkt actief in het buitenland, maar hoopt onder de vleugels van de investeerder uit te groeien tot een grote speler op de Europese markt. Mede-oprichter Patrick van Driel verlaat het bedrijf.

Oprichter Ralf Timmer blijft aan als directeur, Jan van Reenen blijft aan als technisch directeur en Robert Guitink blijft voorlopig betrokken bij de ontwikkeling van Quinity Insurance Solution (QIS). Timmer: 'Met de ervaring op het gebied van internationale uitbreiding, het netwerk en de financiële slagkracht van Waterland willen wij versneld onze positie op de Europese markt vergroten.'

Volgens Timmer krijgt Quinity via de investeerder ook toegang tot waardevolle kennis op het gebied van levensverzekeringen. Waterland is namelijk ook actief als investeerder bij Actuera, softwareleverancier voor pensioen- en levensverzekeringsproducten.

Quinity is in 2000 opgericht door vier voormalige collega's van adviesbureau Ernst & Young en TNT Postgroup.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5026995). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.