Managed hosting door True

Eqeep biedt extra diensten aan ERP-klanten IFS

 

Handen schudden

De Zweedse erp-leverancier IFS sluit een partnerovereenkomst met ict-dienstverlener Eqeep uit Tiel voor de Benelux. De overeenkomst stelt Eqeep in staat advies-, onderhouds- en integratiediensten te leveren aan klanten van IFS Benelux die de enterprise resource planning (erp)-oplossing IFS Applications inzetten. De erp-leverancier wil met de samenwerking klanten additionele oplossingen kunnen bieden op het gebied van functioneel beheer bij het stroomlijnen van bedrijfsprocessen.

De samenwerking is gericht op de doelmarkten van IFS Benelux. Dat zijn de maritieme en offshore-industrie, manufacturing, high-tech en serviceproviders. Eqeep verzorgt consultancy en detachering voor de verschillende sectoren, waarin klanten IFS Applications strategisch toepassen.

Het bedrijf ondersteunt IFS-klanten onder andere in het uitvoeren van projecten op het gebied van optimalisatie, upgrades en datamigratie. Verder verzorgt Eqeep het doorvoeren van procesverbeteringen en het verlenen van diensten rond functioneel applicatiebeheer. Eqeep heeft voor zijn klanten een IFS Service Desk Portal ingericht voor beheer op afstand en overige beheervraagstukken.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5026309). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.