Managed hosting door True

Aces Direct zet Picqer in voor voorraadbeheer

 

Magazijn

It-leverancier Aces Direct heeft de online voorraadbeheersoftware van Picqer gekozen om de voorraad in het nieuwe magazijn in Tilburg te managen. Het softwarepakket van Picqer is een extern pakket dat Aces Direct toevoegt aan de in eigen beheer ontwikkelde applicaties.

In augustus 2013 fuseerden de Tilburgse IT-bedrijven Aces Direct, Sessence, Rackserver en take IT now tot een nieuwe organisatie onder de naam Aces Direct. Als gevolg van de fusie zijn onder meer backoffices samengevoegd en is er nieuw magazijn in Tilburg in gebruikgenomen. Deze wijzigingen resulteerden in de behoefte aan een voorraadmanagementsysteem, die is vervuld door de voorraadbeheersoftware van Picqer te implementeren binnen Aces Direct. De online voorraadbeheersoftware van Picqer zorgt ervoor dat leveranciers hun voorraad snel, eenvoudig en overzichtelijk kunnen managen. De software werkt vanuit de cloud.

De online voorraadbeheersoftware van Picqer zorgt voor inzicht en overzicht in de voorraad die wordt opgeslagen in het nieuwe Tilburgse magazijn. Dit magazijn is ongeveer vijfhonderd vierkante meter groot en er liggen voorraden voor projecten en klanten. Picqer is als externe applicatie toegevoegd aan een reeks van interne applicaties van Aces Direct. In de toekomst verwacht Aces Direct de samenwerking met Picqer verder uit te breiden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5002198). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.