Managed hosting door True

Autodesk lijft CAD/CAM-specialist Delcam in

 

Autodesk, de Amerikaanse leverancier van 3D-ontwerp-, engineering- en amusementsoftware, heeft Delcam definitief overgenomen. Het Britse Delcam is een leverancier van geavanceerde cad/cam-software en gevestigd in Birmingham. In november 2013 kondigde Autodesk de overname van Delcam al aan. De verkooptransactie behoort met 208 miljoen euro tot een van de grootste overnames van Autodesk tot nu toe.

Delcam gaat verder als dochteronderneming van Autodesk. Delcam biedt geautomatiseerde cad/cam-oplossingen voor een verscheidenheid van industrieën, variërend van lucht- en ruimtevaart en de automobielsector tot speelgoed en sportartikelen. Het bedrijf heeft meer dan dertig kantoren wereldwijd en telt circa zevenhonderd medewerkers.

Delcam is in 1977 opgericht en draait een omzet van circa honderd miljoen dollar. Autodesk zit op een omzet van 2,31 miljard dollar en telt 7300 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4998490). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.