Managed hosting door True

NCCW vervangt salarisproduct door Unit4-pakket

 

Woningbouwautomatiseerder Nccw vervangt zijn salarispakket PIM door de online software voor personeelsinformatie en salarisverwerking van minderheidsaandeelhouder Unit4. Zo'n veertig woningcorporaties zijn inmiddels live gegaan met Unit4 Personeel & Salaris Online. Naast dat de Unit4-oplossing modernere software is, biedt het product corporaties ook een bredere ondersteuning op het gebied van personeelszaken. Daarnaast kan de software worden gekoppeld aan de financiële software van Nccw.

Woningcorporaties hebben de keuze om de salarisverwerking zelf te doen of geheel of gedeeltelijk uit te besteden aan Nccw. Doordat de software in de cloud draait, hebben corporaties geen omkijken naar het onderhoud en beheer. Daardoor beschikken ze altijd over de meest actuele versie waarin ook eventuele wijzigingen in wet-, regelgeving en cao’s zijn opgenomen, aldus de automatiseerder.

Door gebruik van Unit4 Personeel & Salaris Online krijgen woningcorporaties de beschikking over een digitaal personeelsdossier en digitale loonstrook. Tot de functionaliteiten behoren onder andere de online registratie van verlof, verzuim, leasewagens, competenties en verstrekte middelen. Daarnaast hebben medewerkers via een zelfbedieningsportaal toegang tot hun loonstroken en jaaropgaven en kunnen ze hun persoonsgegevens raadplegen, verlofaanvragen doen en inzien en ziek- en herstelmeldingen inzien. Deze mogelijkheden zijn ook via een app beschikbaar.

Unit4 heeft sinds november 2011 een minderheidsbelang in NCCW en stelt naast Unit4 Personeel & Salaris Online de financiële software Coda, Decade Financials en de erp-software Agresso beschikbaar aan woningcorporaties.
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4975662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.