Managed hosting door True

Fit 4 Finance en OCC fuseren tot Profource

 

De twee Oracle-specialisten én zusterbedrijven Fit 4 Finance en Oracle Competence Center bundelen hun krachten en gaan samen verder onder de naam Profource. Er werken ruim 250 medewerkers bij deze specialist in met name de ondersteuning van de Oracle E-Business Suite en de Fusion Applications. Het hoofdkantoor van Profource staat in Dordrecht. Afgelopen jaren is wat nu Profource heet met ruim 20 procent per jaar gegroeid. In 2014 verwacht het bedrijf opnieuw verder te groeien.

Berry Clemens, directeur Marketing bij Profource, legt uit dat de markt behoefte had aan meer duidelijkheid. Er bestond onder klanten af en toe verwarring over de precieze rol van de zusterbedrijven. 'Daarom hebben we nu gekozen om met één naam op de markt te opereren. ‘Profource’ verwijst naar de professionele kracht voor de ondersteuning van Oracle-software en -systemen met een knipoog naar de ‘Four’ uit Fit 4 Finance.' Tegelijkertijd met de fusie en de nieuwe naam past Profource ook de bedrijfsstrategie enigszins aan en mikt het nu meer op het hogere segment van de markt, aldus Clemens.

Profource ondersteunt organisaties bij het inrichten, beheren en gebruiken van Oracle-software en -systemen. Klanten zijn onder andere zorginstellingen, gemeentelijke en provinciale overheden, telecomoperators, uitgevers, handelsondernemingen en service- en onderhoudsbedrijven. Profource draait goed met een gemiddelde groei van ruim 20 procent per jaar. Het personeelsbestand is meegegroeid en de afgelopen jaren met zo'n honderd man uitgebreid tot ruim 250 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4974959). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.