Managed hosting door True

Davinci neemt Finbetween uit België over

 

Overname

Het Amsterdamse ict-bedrijf Davinci heeft een meerderheidsbelang genomen in Finbetween, een Belgische ict-dienstverlener voor de financiële markt. Bij het vijf jaar oude bedrijf uit Antwerpen werken zo'n dertig man; bij Davinci een honderdtal. Finbetween levert backoffice-oplossingen voor de kredietmarkt, de verzekeringsmarkt en de incassosector. Davinci wil nu deze producten samen met de eigen software voor de afhandeling van een kredietproces in de front- en midoffice als een software-as-a-service (SaaS)-platform in heel Europa inzetten.

Door elkaars producten en diensten te combineren verwacht Roderick Weerman, directeur Davinci, de Europese markt een platform te kunnen aanbieden dat de volledige levenscyclus van een krediet - van aanvraag tot aflossing - afdekt.

Daarnaast moet de uitwisseling van de kennis en expertise die bij Davinci en Finbetween aanwezig is op het vlak van projectmanagement, data- en documentanalyse, softwareontwikkeling en testing leiden tot een betere ondersteuning van klanten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4971465). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.