Managed hosting door True

Ciber helpt SAP-klanten naar cloud-ERP

 

Ict-dienstverlener Ciber en softwareleverancier SAP hebben een samenwerking gesloten voor het leveren van licenties voor de cloud-diensten van SAP. De samenwerking is vooral gericht op SAP-klanten die hun on premise erp-software willen vervangen voor erp via de cloud.

Door de nieuwe partnerovereenkomst voegt het ict-dienstenbedrijf de volledige business suite van SAP Business Bydesign toe aan het licentie-aanbod. Ciber heeft ook de beschikking over licenties voor Human Capital Management-oplossingen van Successfactors en crm-oplossingen van SAP.

Ciber speelt in op de groeiende vraag van klanten naar cloud-diensten. Het dienstenbedrijf helpt klanten bij het plannen, implementeren en aanpassen van hun bedrijfsprocessen en het optimaliseren van onder meer erp-software van SAP.

Martijn van Eijl, SAP-verkoopdirecteur bij Ciber: 'De laatste jaren is de vraag naar cloud-oplossingen sterk toegenomen. In de meeste gevallen gaat het om een mix van on-premise en cloud waarbij een goede integratie cruciaal is.'

De dienstverlener en het softwarebedrijf werken al twintig jaar samen en hebben verschillende partnerovereenkomsten gesloten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4949460). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.