Managed hosting door True

Laurens voegt 6 ECD’s samen in mijnCaress

 

De Rotterdamse zorgorganisatie Laurens heeft een overeenkomst gesloten met PinkRoccade Healthcare voor de invoering van het elektronisch cliëntdossier (ecd) mijnCaress. Vanaf januari 2015 maken de medewerkers van Laurens gebruik van mijnCaress voor de integrale ondersteuning van de dienstverlening. Afgelopen maanden is gestart met het opstellen van een projectplan en op 28 november tekenden beide partijen het contract. Hiermee startte ook de formele kick-off van het migratieproject. Laurens zal van de huidige zes verschillende cliëntinformatiesystemen migreren naar één ecd.

‘De dienstverlening van Laurens verandert van zorgen vóór naar zorgen dát’, zegt Marc Scholten, lid va de raad van bestuur bij Laurens. ‘De inzet van de medewerkers volgt de afspraken die met cliënten zijn gemaakt. Om de dialoog met de cliënt te faciliteren, koos Laurens voor een informatiesysteem dat de onderlinge samenwerking ondersteunt van iedereen die bij de dienstverlening betrokken is en dat voor alle financieringsvormen van Laurens van toepassing is.’

Het ecd mijnCaress van PinkRoccade Healthcare zorgt ervoor dat de betrokken medewerkers van Laurens over een actueel totaalbeeld van een cliënt beschikken en over gegevens om de dienstverlening beter te monitoren en te sturen. Het zorgt er ook voor dat de geleverde dienstverlening vanuit één systeem voor alle financieringsvormen eenvoudig kan worden gefactureerd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4940255). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.