Managed hosting door True

Ctac is 'Excellent Hosting Partner' van SAP

 

Award

SAP Nederland heeft Ctac na de tweejaarlijkse audit van de Ctac SAP-hostingdiensten een nieuwe certificering toegekend. Ook heeft de ict-dienstverlener uit Den Bosch opnieuw de status van SAP Excellent Hosting Partner bereikt. Ctac is niet de enige Nederlandse SAP-partner te zijn die de Excellent-certificering heeft ontvangen. Ook partijen als KPN en Ordina mogen dit predikaat voeren. Bij een audit beoordeelt SAP een partner op zaken als portfolio, projectmanagement, datacenterfaciliteiten, vaardigheden en certificeringen.

Daarnaast heeft SAP Nederland de SAP Application Management Services Provider-certificering van Ctac met twee jaar verlengd en is Ctac benoemd tot Certified Provider of Cloud Services. Eerder dit jaar sloot het bedrijf uit Den Bosch al een samenwerkingsovereenkomst met SAP voor het leveren van het complete cloudportfolio van SAP.

Ctac biedt al sinds 1995 hosting- en beheerdiensten. Het bedrijf investeerde in 2013 extra in het verrijken van het cloudplatform. Zo koos de ict-dienstverlener voor het in eigen beheer ontwikkelen van een zelfbedieningsportaal voor meten en facturering, system deployment en dash boarding. Ctac scherpte de interne processen verder aan en zette ook in op het uitbreiden van het cloudportfolio met SAP Hana, waarop inmiddels de eerste klanten draaien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4933524). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.