Managed hosting door True

'Drie investeerders azen op TSS'

 

HG Capital, Montagu Private Equity en Advent International zijn de drie investeringsmaatschappijen die een oogje hebben op ict-huis Total Specific Solutions (TSS) uit Utrecht. Momenteel voeren president-commissaris Lense Koopmans en bestuursvoorzitter Robin van Poelje gesprekken met deze geïnteresseerde investeerders. Advent is de partij die ook al een bod op Unit4 heeft uitgebracht. Dit meldt De Telegraaf op basis van betrouwbare bronnen.

Dat Advent ook bij TSS een het praten is, voedden volgens De Telegraaf de geluiden dat er ook wordt nagedacht over  een eventuele fusie met Unit4. Het topmanagement Unit4 ontkende dat echter tegen het ochtendblad.

TSS levert sectorspecifieke software en diensten voor de zorg, de overheidsmarkt en de financiële sector. Bekende onderdelen zijn Pinkroccade Healthcare, Pinkroccade Local Government, Everest en het Roemeense nearshore-onderdeel Yonder. De automatiseerder zag de omzet in 2012 met 2,3 procent groeien naar 201,1 miljoen euro. Er werken zo'n zeventienhonderd mensen bij de bedrijvengroep. 

Begin deze maand meldde de Telegraaf al dat TSS in de etalage stond. Als reactie daarop meldde ceo Van Poelje het overnamenieuws niet te kunnen bevestigen. De krant heeft volgens hem geruchten uit de markt opgeschreven, 'net zoals Het Financieele Dagblad twee jaar terug schreef dat TSS naar de beurs ging. Wij gaan gewoon verder met ons werk.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4929043). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.