Managed hosting door True

Split~Vision levert Boxmeer Sharepoint All-in-One

 

Boxmeer is de eerste gemeente in Nederland die gebruik gaat maken van Sharepoint All-in-One van Split~Vision. De oplossing biedt functionaliteiten voor zaakgericht werken, projectmanagement, informatie- en documentenbeheer, gecombineerd met de Sharepoint-recordmanagement-applicatie, collaboration, business intelligence en meer.

De gemeente Boxmeer start in november met de eerste implementatiefase en gaat Sharepoint All-in-One bij vijf verschillende afdelingen implementeren. De circa 250 zaak- en projecttypes van die afdelingen zullen eind februari 2014 operationeel zijn. Vanaf februari volgen de overige afdelingen.

Sharepoint All-in-One is bedoeld om overheidsinstanties, zorg- en onderwijsinstellingen, maar ook zakelijke dienstverleners een betrouwbare en een snel in te voeren Microsoft-platform te bieden voor hun gehele digitale informatiehuishouding. Het product van Split~Vision is speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse en Belgische markt en werd in september 2013 geïntroduceerd. Alle mogelijkheden van Sharepoint, crm, projecten, workflow, Outlook zijn ‘out of the box’ in te zetten zonder duur en tijdrovend maatwerk.

Basebox

Sharepoint All-in-One sluit aan bij het bedrijfsvoeringmodel van de gemeente Boxmeer, die sinds een aantal jaren bezig is met een management ontwikkeltraject. In het kader hiervan beschikt de gemeente over Basebox, een speciaal bedrijfsvoeringsoptimalisatiemodel. Basebox is gebaseerd op wetenschappelijke fundamenten van de speltheorie ‘hoe ga je met elkaar om’ en de systeemtheorie ‘hoe richt ik de organisatie daarop in’. Sharepoint All-in-One werkt samen met Basebox waardoor de organisatie efficiënt en effectief kan worden bestuurd.

Sharepoint All-in-One biedt de basis voor het strategische governance-plan en het managen van de gehele organisatie. De oplossing dicteert geen bepaalde werkwijze, maar volgt de gebruikelijke manier van werken van mensen en processen. Dit leidt tot effectieve besturing en efficiëntere samenwerking.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4922596). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.