Managed hosting door True

J-Fall trekt 1100 Java-deelnemers naar Nijkerk

 

Java Sun Microsystems

J-Fall, de jaarlijkse najaarsconferentie van de Nederlandse Java User Group (Nljug) heeft ruim 1100 Java-enthousiastelingen naar het conferentiecentrum Hart van Holland in Nijkerk getrokken. Het is inmiddels de zestiende grootschalige Java-conferentie die de Nljug houdt. De tienjarige gebruikersvereniging werd nog in het zonnetje gezet door Oracle die de club de Duke’s Choice Award toebedeeld, een prijs voor innovatieve gemeenschappen en organisaties.

Tot de sprekers behoorden onder anderen Amir Arooni (it-manager ING) en Ron van Kemenade (cio ING) over het gebruik en de toepassing van Java in de bankenwereld en Sharat Chander, Group Director - Java Technology Outreach van Oracle, over de nieuwste toepassingen van Oracle voor de hedendaagse Java-professional. Ook gaf Gerard van der Pol, een ontwikkelspecialist, tekst en uitleg over de gevolgen voor ontwikkelaars van de eerder dit jaar afgekondigde samenwerking tussen Oracle en Microsoft.

Daarnaast waren er talloze parallelsessies, variërend van beginnend tot zwaar technisch. De organisatie heeft een aantal sessies opgenomen om die via het e-learning platform Parleys.com en de eigen website www.nljug.org te verspreiden. 

De Nederlandse Java User Group is een stichting die bestaat uit meer dan vijftig business partners en ongeveer 3500 leden, waaronder software-ontwikkelaars, architecten, technische beheerders, nieuwe media-ontwikkelaars en studenten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4922240). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.