Managed hosting door True

Emergo levert Compas aan Goeree-Overflakkee

 

Handen schudden

Gemeente Goeree-Overflakkee heeft de keuze gemaakt om met Compas te gaan werken binnen de afdeling WSW. Hierdoor beschikt de gemeente over een integraal cliëntvolgsysteem, waarmee verschillende doelgroepen ontwikkeld, begeleid en geplaatst kunnen worden naar intern of extern werk. Daarmee is ook een basis gelegd voor begeleiding van doelgroepen in het kader van de Participatiewet. Naar verwachting wordt het systeem per 1 januari 2014 opgeleverd.

Compas wordt binnen de gemeente gekoppeld aan ADP, zodat de salarisgegevens vanuit Compas worden verwerkt in de systemen van ADP. ADP en Emergo Systems werken daartoe al enkele decennia samen.

Ook met de gemeentelijke suite van Centric en het zaaksysteem Decos D5 gaat Emergo Systems koppelingen ontwikkelen waarvan Goeree-Overflakkee gebruik wil maken. Doelstelling van de koppelingen is om eenmalige vastlegging in de informatieketen te waarborgen.

De gemeenten Goedereede, Dirksland, Middelharnis, Oostflakkee zijn per 1 januari 2013 samengevoegd tot één gemeente Goeree-Overflakkee.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4904883). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.