Managed hosting door True

Exact biedt ZZP'er online boekhoudoplossing

 

Exact is gestart met een online boekhoudoplossing voor zzp’ers, eenmanszaken en kleine ondernemers waarmee ze in de cloud kunnen samenwerken met hun accountant. Met Exact Online Starter krijgen ze direct inzicht en toegang tot relevante informatie, waaronder financiële rapportages. De ondernemers kunnen zelf relaties beheren en facturen versturen, terwijl de accountant zorgt voor verwerking en toezicht. Bovendien zijn actuele overzichten altijd en overal beschikbaar via mobiele apps.

Volgens Marcel van de Sandt, productmarketingmanager bij Exact, biedt het programma talloze voordelen voor zowel de ondernemer als de accountant. 'De accountant die voorheen alle informatie per mail of op papier ontving en handmatig moest inboeken, kan dit werk nu automatisch doen. Er zijn geen ritjes meer nodig om facturen of bonnetjes af te geven; alles kan online worden ge-upload. Verkoopfacturen worden na verzending automatisch geboekt als omzet. Ook is er de optie  om via de dienst Scan & Herken inkoopfacturen automatisch te verwerken. Dat bespaart tijd. Bovendien kunnen ondernemers direct vragen stellen aan hun accountant.'

Van de Sandt verwacht dat accountants met deze nieuwe cloudoplossing beter in contact komen met een voor hen vaak nieuwe, groeiende doelgroep van kleine ondernemers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4900147). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.