Managed hosting door True

ICreative update Basware-implementatie Bonar

 

Handen schudden

Leverancier van technische textielen Bonar gaat zijn bestaande Basware-omgeving aanpassen. Daarvoor gaat het bedrijf samenwerken met de P2P-specialist ICreative. Met deze stap wil Bonar de kwaliteit van de Basware-implementatie en het crediteurenproces waarborgen en optimaliseren.

‘We waren niet tevreden over de huidige inrichting’, zegt Erik Kats, controller van het Financial Shared Service Centre van Bonar in de emea-regio. ‘Door Mediq, dat ook een ICreative/Basware-klant is, werden we gewezen op de mogelijkheden bij ICreative. Tijdens de eerste kennismaking sprak de pragmatische aanpak en de kennis van zaken van de medewerkers ons direct aan.’

ICreative gaat verbeteringen doorvoeren op zowel de integratie met JD Edwards als de systeeminrichting en gaat ook de huidige scanoplossing vervangen. Voor het scannen en verwerken van de facturen wordt een overstap gemaakt naar Kofax. Hiermee zet Bonar in op een verbetering van de herkenningsgraad en een verregaande integratie met de multifunctionals.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4893968). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.