Managed hosting door True

Unit4 gaat in zee met Spieren voor Spieren

 

Unit4

Bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een driejarige sponsorovereenkomst getekend met Stichting Spieren voor Spieren. De bedrijfssoftwareproducent ondersteunt deze organisatie - die zich inzet voor het welzijn van kinderen met een spierziekte - zowel financieel als met kennis en software. Daarnaast zal Unit4 deelnemen aan diverse sportieve evenementen en zelf evenementen organiseren om geld binnen te halen voor onderzoek naar spierziekten bij kinderen.

Unit4 doneert een vast bedrag per jaar. Daarnaast kunnen werknemers een vrijwillige bijdrage leveren die de softwareleverancier verdubbelt. Behalve financiële steun, gaan medewerkers zich fysiek inzetten voor Spieren voor Spieren. Bij alle werkmaatschappijen van Unit4 is een ambassadeur benoemd die activiteiten voor de stichting coördineert.

Unit4 Multivers Online

‘Wij zijn zeer verheugd met Unit4 als nieuwe partner’, zegt Joost Wijnhoud, directeur Spieren voor Spieren. ‘Structurele partnerschappen zoals deze maken het voor ons mogelijk om structureel onderzoek te blijven doen naar spierziekten. Naast de ondersteuning op financieel vlak zijn wij ook erg blij dat Unit4 zijn kennis, producten en diensten ter beschikking stelt, wat bijdraagt aan de verdere ontwikkeling en doelstellingen van Spieren voor Spieren.’

‘Wij maken software die organisaties helpt om vooruit te denken’, zegt Jos Andeweg, directeur Unit4 Benelux. ‘Met de sponsoring van Spieren voor Spieren hopen we een constructieve bijdrage te leveren aan onderzoek waardoor kinderen met een spierziekte ook vooruit kunnen denken over een betere toekomst.’ Unit4 levert Spieren voor Spieren Unit4 Multivers Online, cloudsoftware om de financiële administratie in bij te houden. Ook zal Unit4 ondersteunen bij fondsenwerving van de stichting via online kanalen als social media en websites.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4859024). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.