Managed hosting door True

St. Anna Zorggroep plant personeel met Monaco

 

Zuster

De St. Anna Zorggroep uit de regio Geldrop en Eindhoven gaat zijn personeelsplanning professionaliseren met het planpakket Monaco. De huidige systemen voor personeelsplanning en flexplanning voldoen niet meer. De komende jaren wil de zorggroep door middel van capaciteitsplanning meer op de zorgvraag gaan sturen en via een tussenvorm van centrale- en decentrale planning efficiënter worden.

In het kader van flexibilisering zal de flexpool hier nauw op gaan aansluiten en zullen de 2200 medewerkers intensief worden betrokken door onder andere een medewerkersportaal. Er zal tevens een pilot zelfroosteren worden gestart. De Monaco-planningssoftware vormt een integrale oplossing voor al deze vraagstukken waaronder dienstroosterplanning, capaciteitsplanning, flexplanning, zelfroosteren en employee self service.

‘Naast efficiëntie in kosten en juiste planning, is goede personele inzet ook een belangrijke arbeidsvoorwaarde en een element dat voor onze medewerkers bepalend is in de afstemming tussen werk en privé’, zegt Ruud Ermens, projectleider p&o bij St. Anna Zorggroep. ‘Door medewerkers in de planning te betrekken, kun je je positief onderscheiden als werkgever. Monaco is een gebruiksvriendelijk systeem dat voor ons over de juiste modules beschikt.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4813445). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.