Managed hosting door True

KWR automatiseert processen met AllSolutions

 

Handen schudden

KWR Watercycle Research Institute gaat zijn processen automatiseren met bedrijfssoftware van AllSolutions 10. Met de implementatie van de online bedrijfssoftware wil het kennisinstituut uit Nieuwegein toe naar een papierarme werkomgeving. Daarnaast wil de organisatie efficiënter werken. In de loop van 2014 verhuist de organisatie naar een nieuw pand waarin duurzaamheid centraal staat. Het automatiseren van processen sluit daar op aan. Door afscheid te nemen van papier en handmatig werk hoopt KWR bovendien veel tijd te besparen.

Tot nu toe werkte KWR met meerdere, op zichzelf staande systemen. Dat bracht voor het instituut veel niet-geautomatiseerd werk met zich mee. Daarom wilde KWR één geïntegreerde oplossing, waarin ook de nieuwe SEPA-betaalstandaard een plek zou krijgen. Na een selectietraject kwam hiervoor de AllSolutions cloudsoftware als winnaar uit de bus.

‘De software van AllSolutions sluit aan op onze doelstellingen’, zegt Ted Huijboom, hoofd bedrijfsvoering/controller bij KWR. ‘Met deze software kiezen we alleen voor functionaliteit die we daadwerkelijk gebruiken.’

KWR is inmiddels begonnen met de implementatie van AllSolutions 10 voor het automatiseren van de administratieve processen. Die fase moet begin 2014 zijn afgerond. Daarna volgt het automatiseren van overige, ondersteunende processen, bedoeld om de werkzaamheden van de onderzoekers optimaal te ondersteunen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4811608). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.