Managed hosting door True

Tilburg kiest Makelaarsuite PinkRoccade LG

 

PinkRoccade

De gemeente Tilburg kiest voor Makelaarsuite voor gegevensdistributie binnen gemeenten en samenwerkingsverbanden. PinkRoccade Local Government, onderdeel van Total Specific Solutions, wordt ingeschakeld voor de levering, implementatie, ondersteuning en het onderhoud van de oplossing.

Onderdeel van de aanbesteding was een proof of concept (poc) waarbij de gemeente Tilburg alle gestelde eisen uit het aanbestedingsbestek toetste in de praktijk. Die werd succesvol afgerond, waarna Tilburg Makelaarsuite definitief selecteerde. Een belangrijke reden voor de keus is de onderscheidende functionaliteit die de suite biedt voor samenwerkende gemeenten. Makelaarsuite zal worden ingezet om de regiofunctie van Tilburg te faciliteren en verder vorm te geven. Gegevensdistributie krijgt hiermee een steeds grotere rol binnen gemeentelijke organisaties.

Basisregistraties

Makelaarsuite van PinkRoccade Local Government ondersteunt gemeenten bij de overgang naar de nieuwe, netwerkgedreven overheid door informatietechnologie daarbij een vormgevende en uitvoerende rol te geven. De oplossing biedt functionaliteit voor een enterprise servicebus, datadistributie en het integraal raadplegen van geografische en administratieve informatie binnen zowel de gemeentelijke bronnen als de landelijke basisregistraties.

Een belangrijke functie van de Makelaarsuite bij de gemeente Tilburg is het synchroniseren van de gegevensdistributie binnen een applicatielandschap met software van verschillende leveranciers. Daarnaast biedt Makelaarsuite een koppeling met de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) en de Basisadministratie Adressen en Gebouwen (BAG).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4803467). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.