Managed hosting door True

Gemeente Nijmegen kiest e-platform Exxellence

 

De Hengelose softwareleverancier Exxellence levert aan de gemeente Nijmegen een totaaloplossing voor elektronische dienstverlening. Het gaat om een zaaksysteem, een klantcontactsysteem, e-loketten en een groot aantal koppelvlakken. Met de Exxellence Suite wil Nijmegen tegemoet komen aan de resultaatseisen uit i-NUP, de overheidsbrede implementatie-agenda dienstverlening e-overheid. Door een vergaande digitalisering van de aanvraag en afhandeling van diensten verwacht de Gelderse gemeente de kwaliteit en de efficiëntie van de dienstverlening te verbeteren.

De implementatie van de Exxellence Suite zal volgens een gefaseerde planning verlopen. De eerste fase betreft de technische implementatie. Door de ontwikkeling van Exxellence eFormulieren kan de gemeente Nijmegen alvast starten met de modernisering van haar dienstverlening. In de tweede fase moet de uitwisselbaarheid van gegevens sterk worden vergroot door de implementatie van een groot aantal koppelingen op verschillende systemen. 

Grote gemeentes

Met de gemeente Nijmegen haalt Exxellence opnieuw een grote vis binnen. Eerder dit jaar won het softwarebedrijf een soortgelijke aanbesteding bij de gemeente Maastricht. Ook bedient het bedrijf grote gemeentes als Tilburg, Leeuwarden, Schiedam, Kerkrade en Heerlen en het land Curaçao.

Exxellence biedt met zijn suite een totaalpakket voor digitale dienstverlening. Het bedrijf is vooral actief bij gemeenten, maar richt zich ook op waterschappen, regionale uitvoeringsdiensten en corporaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4803359). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.