Managed hosting door True

Anaplan opent Benelux-kantoor in Utrecht

 

Cloud computing

Anaplan, leverancier van cloudgebaseerde in-memory modeling- en planningoplossingen voor finance, sales en operations, breidt zijn Europese activiteiten uit en opent een vestiging in Utrecht. Het bedrijf heeft performance management-specialisten Marco van Oosterhout en Mark Deprez aangetrokken om leiding te geven aan de activiteiten in de Benelux.

Anaplan opende eerder al Europese kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk en Zweden. Het bedrijf hangt de strategie aan om het modelling- en planningplatform naar lokale markten te brengen, ondersteund door lokale experts. Anaplan-software is vanaf de grond opgebouwd en voorziet in geavanceerde in-memory technologie, gebruik in de cloud en meerlaagse beveiliging. De software is in staat om grote volumes data te ondersteunen en biedt gebruikers binnen de gehele organisatie de mogelijkheid om verbinding te maken met een enkel platform, waar iedereen dezelfde informatie realtime deelt.

OutlookSoft en SAP

Marco van Oosterhout, managing director van Anaplan Benelux, heeft meer dan vijftien jaar ervaring in de enterprise performance management (epm)-softwarebranche. Hij werkte eerder bij Frango en SRC Software. Van Oosterhout was tevens een van de oprichters van OutlookSoft in Nederland en verantwoordelijk voor de groei van deze epm-start-up naar een top drie epm-speler in de Nederlandse markt. Na de overname van OutlookSoft door SAP werd Van Oosterhout verantwoordelijk voor de verkoop van epm-oplossingen voor SAP in Nederland. Van Oosterhout werkte recent voor Excentive.

Mark Deprez, managing partner Anaplan Benelux, beschikt over meer dan twintig jaar ervaring in epm. Hij werkte voor start-ups als Frango/SRC Software en OutlookSoft (als medeoprichter van de Benelux-entiteit) en voor grote spelers als Oracle en SAP.

McAfee en HP

In de afgelopen twaalf maanden tekende Anaplan grote Europese organisaties op, waaronder Kimberly-Clark Eastern Europe, Aviva en Taylor Wimpey. In Noord-Amerika heeft het grote klanten als McAfee, Pandora en HP.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4801290). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.