Managed hosting door True

Centric levert Woonstad Rotterdam Key2Wocas

 

Wooncorporatie Woonstad Rotterdam verlengt zijn contract met ict-dienstverlener Centric. De corporatie heeft een overeenkomst getekend voor het gebruik van het informatiesysteem Key2Wocas van Centric gedurende een periode van vijf jaar. Daarnaast heeft Woonstad Rotterdam ook de ondersteuning van de technische infrastructuur door Centric verlengd voor eenzelfde periode.

Met Key2Wocas brengt de wooncorporatie alle kerntaken onder in één krachtig en flexibel informatiesysteem: van het onderhouden van contact met klanten tot en met het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Door de combinatie met de ondersteuning van de technische infrastructuur is ook de stabiliteit gegarandeerd.

Optimale ict-ondersteuning

‘Deze combinatie biedt volop mogelijkheden om onze ict-dienstverlening verder te ontwikkelen en dat is voor ons de methode om efficiënter te gaan werken en onze klanten beter van dienst te zijn’, zegt Marcel Zondervan, manager Informatisering en Automatisering van Woonstad Rotterdam. ‘We hebben voor Centric gekozen omdat het een stabiele partner is, die graag samen met ons de ontwikkeling richting de optimale ict-ondersteuning voor een moderne wooncorporatie vormgeeft.’

Veel wooncorporaties richten zich steeds meer op thema’s als klantbeleving, transparantie en het efficiënt inzetten van bedrijfsmiddelen. Key2Wocas biedt wooncorporaties alle mogelijke functionaliteit om zich op deze gebieden te onderscheiden. Woonstad Rotterdam is een stadscorporatie met ruim 47.500 woningen verspreid over heel Rotterdam. Bij Woonstad Rotterdam werken ongeveer vijfhonderd mensen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4799033). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Vacatures bij Centric

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.