Managed hosting door True

Unit4 levert Carpentier-Mooren cloud-ERP

 

Unit4

Handelsonderneming Carpentier-Mooren Groep gaat het nieuwe Unit4 Agresso Wholesale gebruiken als centraal systeem voor de logistiek en financiële administratie van verschillende bedrijfsonderdelen. De bouwgroothandel koos voor het erp-systeem, dat in een private cloud wordt geleverd, vanwege de flexibiliteit van het pakket en de functionaliteit voor de bouwmaterialenhandel. Unit4 bracht het vernieuwde systeem afgelopen mei uit.

De handelsgroep gaat de software gefaseerd implementeren en verwacht de eerste fase begin 2014 te voltooien. Carpentier-Mooren Groep werkt al tien jaar met Agresso Wholesale. Het bedrijf had wel een aantal extra eisen, zoals de ondersteuning van een loyaliteitsprogramma voor klanten, de afhandeling van de verkoop aan de balie en een webshop. Ook was er behoefte aan geïntegreerde factuurscanning en rapportagemogelijkheden ontstaan. Na een inventarisatie koos het bedrijf opnieuw voor Unit4, dat net een nieuwe versie van zijn erp-pakket Agresso Wholesale had uitgebracht en het ook als cloud-oplossing aanbiedt.

Groothandel

Bij de Carpentier-Mooren Groep telt ongeveer honderd medewerkers verdeeld over vijf vestigingen in Aalsmeer, Roelofarendsveen en Wormerveer. De hout- en bouwmaterialenhandel Bouwplein CarpentierMooren en ijzerwarenhandel Probin CarpentierMooren leveren producten aan bouwbedrijven, bouwgerelateerde bedrijven en consumenten. Mooren Doe Het Zelf (Karwei bouwmarkt in Roelofarendsveen) en De Carpentier Wonen (woonproducten) richten zich uitsluitend op consumenten en Carpentier Tuinhout is een groothandel in tuinhout.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4793186). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.