Managed hosting door True

FNV Bondgenoten kiest BPM-platform Cordys

 

FNV Bondgenoten zet het Cordys Business Operations Platform in als oplossing voor bedrijfsintegratie en procesmanagement. De vakbond wil met de Cordys-software de complexiteit van zijn it-landschap verminderen en kunnen werken met een flexibele en schaalbare infrastructuur. Ook zet het FNV het platform in om zijn leden online zelfservice te bieden op uiteenlopende apparatuur en direct advies en antwoorden te geven op het gebied van werk en inkomen.

FNV Bondgenoten is de grootste vakbondsorganisatie van Nederland en representeert 455.000 leden. Op het hoofdkantoor in Utrecht heeft de vakbond vierhonderd man in dienst en in elk van de vijf regiokantoren nog eens zo’n honderd mensen. De vakbond wil zijn interne bedrijfsprocessen verbeteren net als de serviceverlening aan leden.  

Met de oplossing voor business process management (bpm) van het Nederlandse Cordys verwacht FNV efficiënter te communiceren, zowel intern als met vakbondsleden, bedrijven en overheidsorganisaties. 'Het Cordys-platform maakt hergebruik van bestaande applicaties mogelijk en ondersteunt tegelijk een betere samenwerking tussen business en it”, zegt Els Vielvoye, informatiemanager bij FNV Bondgenoten. 'We verbeteren onze communicatiekanalen en bedrijfsvoering door het integreren en optimaliseren van onze bestaande applicaties en systemen met Cordys.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4791404). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.