Managed hosting door True

Pinkroccade levert belastingsoftware aan Sabewa

 

Munten

Pinkroccade Local Government (LG), onderdeel van Total Specific Solutions, heeft voor de derde keer op rij een aanbesteding voor een vastgoed- en belastingensuite gewonnen. Na de gemeenten Hoogezand-Sappemeer en Slochteren kiest nu de uitvoeringsorganisatie Sabewa Zeeland voor de oplossing van deze automatiseerder. SaBeWa Zeeland brengt de suite onder in de Private Cloud van PinkRoccade. Eerder koos het gemeenschappelijke belastingkantoor Gemeentebelastingen Kennemerland-Zuid (GBKZ) ook al voor het integrale belastingsysteem van Pinkroccade LG.

Sabewa Zeeland voert namens Waterschap Scheldestromen en de gemeenten Borsele, Hulst, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Sluis, Terneuzen en Tholen de werkzaamheden uit op het gebied van belastingheffing, invordering en waardebepaling.

Sabewa Zeeland koos voor de oplossing van Pinkroccade LG na een Europese aanbesteding. De geraamde waarde van de order ligt tussen de 500.000 en 1,1 miljoen euro. Beheerkosten en stabiliteit waren belangrijke factoren in het keuzeproces voor de leverancier. Het onderbrengen van de suite in de Pink Private Cloud moet voor kostenbesparingen zorgen op het gebied van beheer en onderhoud. Ook andere gemeenten die zich aansluiten bij Sabewa Zeeland zijn aan te sluiten op het systeem, dat vanaf 2014 moet draaien. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4790780). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.