Managed hosting door True

Unit4 levert Göteborg cloud-ERP Agresso

 

Unit4

De Nederlandse bedrijfssoftwareleverancier Unit4 heeft een tienjarige deal gesloten met de Zweedse stad Göteborg. Göteborg heeft na een aanbestedingsproces van ruim zes maanden gekozen voor Unit4 Agresso. Met deze overeenkomst voorziet Unit4 de gehele stad, inclusief de verschillende gemeenten, van een cloudgebaseerd erp-systeem.

Onder de naam NEKK is de stad Göteborg al enkele jaren bezig met het optimaliseren van zijn processen. De vervanging van het erp-systeem speelt hierbij een belangrijke rol. Unit4 gaat voor de implementatie samenwerken met het Finse it-bedrijf Tieto. Tieto verzorgt de operationele aspecten van de clouddienst en is gekozen omdat het schaalbare en betrouwbare clouddiensten produceert. De implementatie van Unit4 Agresso is gepland voor 2014.

‘Het cloudgebaseerde erp-systeem Agresso voelt erg compleet en volwassen aan’, zegt Eva Hessman, financieel directeur van de stad Göteborg. ‘Daarnaast is Unit4 in staat om een volledige en flexibele dienst te leveren die goed aansluit bij onze voorwaarden en voldoet aan de eisen.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4773641). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.