Managed hosting door True

Politie selecteert HR-pakket Youforce van Raet

 

Hr-softwareleverancier Raet maakt bekend dat de Nederlandse politie gebruik gaat maken van zijn softwarepakket Youforce om de hr-processen voor de 63.000 medewerkers te stroomlijnen. Youforce is software as a service (SaaS) en ondersteunt organisaties op het gebied van talentmanagement, strategische personeelsplanning en de personeels- en salarisadministratie.

‘Onze hr-portal Youforce helpt organisaties bij het behalen van grote efficiëntie- en gemaksvoordelen dankzij het digitaliseren van de basis hr-processen’, zegt Raet-ceo Cees van den Heijkant. ‘Gelijktijdig genereert de portal essentiële hr-data die een belangrijke bijdrage leveren aan actuele thema’s binnen organisaties, zoals talentmanagement, workforce management, hr-analytics en strategische personeelsplanning.

Van den Heijkant is er trots op dat Raet een van Nederlands grootste organisaties kan helpen bij het sturing geven aan belangrijke uitdagingen. ‘Bijvoorbeeld door het kunnen leveren van meer output met dezelfde mensen en het optimaliseren van de dienstverlening richting de samenleving dankzij de inzet van talent-, opleidings- en competentiemanagement.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4773121). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.