Managed hosting door True

Wolters Kluwer voegt Innolan toe aan Twinfield

 

Informatieconcern Wolters Kluwer brengt Innolan, een van zijn eerste softwareovernames, onder bij Twinfield uit Hoevelaken. Beide onderdelen maken nu nog apart deel uit van de business unit Tax & Accounting van Wolters Kluwer Europe. Het Hengelose Innolan levert backoffice-oplossingen voor accountants- en administratiekantoren, terwijl Twinfield online boekhoudsoftware aan de voorkant levert aan het mkb, in het bijzonder de accountancy. Door de twee organisaties te bundelen verwacht Wolters Kluwer ook internationaal potten te kunnen breken op de accountancymarkt.

Twinfield zegt dat zijn online boekhoudsoftware inmiddels in Europa bij meer dan 110.000 bedrijven in het midden- en kleinbedrijf en de accountancy wordt gebruikt. Het bedrijf werd in 2011 overgenomen door Wolters Kluwer. Innolan is sinds 2008 onderdeel van Kluwer Nederland en levert accountants- en administratiekantoren in Nederland en België producten als Alure (kantoorworkflowsysteem) en X-Portal (softwareintegratie-portaal).

Frank van der Woude, algemeen directeur Twinfield Nederland, wordt eindverantwoordelijk voor Innolan. Hij beschouwt de combinatie Twinfield en Innolan als een eerste stap naar de integratie tussen beide applicatieproductlijnen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4772701). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.