Managed hosting door True

NPM neemt kwart belang in IT Channel Company

 

Handen schudden

Participatiemaatschappij NPM Capital heeft een belang genomen van 25 procent in it-dienstverlener IT Channel Company. De onderneming ondersteunt klanten en partners met strategisch advies op gebieden als cloudtransformatie, marketing, go-to-market, leadgeneratie en dienstenontwikkeling, maar ook met management- en verkooptraining, coaching en softwaredistributie. Het door NPM verstrekte groeikapitaal wordt gebruikt om een commercieel verkoopkanaal op te zetten dat moet leiden tot Europese expansie.

The IT Channel Company is in 2012 ontstaan uit een fusie van ict-dienstverleners Conceptsales en Partner Master Class (PMC). Sinds 2013 verzorgt het vanuit dochteronderneming Quattro Business Solutions (QBS group) tevens de distributie van het Microsoft Dynamics-productassortiment in verschillende West-Europese landen. QBS group is value added distributor (Master VAR) voor Microsoft Dynamics en ondersteunt partners met dienstverlening op gebieden als marketing en leadgeneratie, salessupport, consultancy, partner en customer care, training en coaching.

IT Channel Company-ceo Joop van Voorthuijsen is trots op de participatie van NPM: ‘Wij zien dit als een bevestiging van het succes dat Partner Master Class en Conceptsales in de afgelopen jaren hebben behaald en spreekt vertrouwen uit in de toekomst van Quattro Business Solutions als Master VAR voor Microsoft Dynamics.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4732342). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.