Managed hosting door True

iQibt neemt SAP-branchegenoot Valor over

 

Handen schudden

SAP-dienstverlener iQibt breidt zijn dienstverlening uit met de overname van Valor uit Den Bosch. Daar waar iQibt vooral actief is in de financiële sector en de overheid levert Valor SAP-diensten aan de mediasector en het segment zakelijke dienstverlening. Bovendien is het bedrijf gespecialiseerd in SAP CRM (Customer Relations Management) en SAP BCM (Business Communications Management). iQibt had moeite om SAP CRM-/BCM-consultants te werven.

iQibt (uitspraak: iekwipt) is op 1 mei 2010 van start gegaan. In twee jaar tijd is de organisatie gegroeid naar bijna dertig professionals. Naast marktgerichte oplossingen ondersteunt iQibt klanten op specifieke kennisdomeinen: finance & control (SAP FiCo), klantbeheer (CRM/BCM), business intelligence (SAP BI), autorisatie & identity management (SAP GRC) en SAP Netweaver.

Met Valor erbij heeft de SAP-dienstverlener bijna veertig mensen in dienst. Valor gaat verder onder de naam iQibt. Leonieke Stayen, voormalig eigenaar van Valor, krijgt een positie in de directie van iQibt. De voltallige directie van iQibt bestaat daarmee uit: Nick van Rossum (algemeen directeur), Marcel Blokland (verkoopdirecteur), Richard Legierse, Chester de Bruijne en Leonieke Stayen (overige directieleden).

Valor

Valor werd in december 2006 opgericht als zelfstandig bedrijf, maar werd in mei 2007 onderdeel van SAP-dienstverlener Superp. Het bedrijf weekte zich medio 2010 weer los van Superp, nadat de moedermaatschappij bijna kopje onder ging door onder andere mislukte investeringen in het mkb-pakket Business One. Het management van Valor kocht het aandelenbelang terug dat in handen was van Superp.

De oprichters en eigenaren van het zelfstandige Valor, Leonieke Stayen en Armando dos Santos Gomez, wilden voor het einde van 2011 groeien van twaalf consultants naar een team van dertig tot veertig adviseurs. Die doelstelling is op zelfstandige basis niet gehaald.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4728306). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.