Managed hosting door True

Newion koopt zich in bij Reasult

 

Newion Investments heeft de belangen van een aantal aandeelhouders in Reasult Holding overgenomen. Daarmee zegt de investeringsmaatschappij een significant minderheidspositie te hebben verworven in de leverancier van vastgoedsoftware uit Ede. Met het extra kapitaal van Newion wil Reasult nationaal en internationaal verder groeien. Bij Reasult werken ruim vijftig mensen. Het bedrijf ontwikkelt software in Litouwen; dat team bestaat uit ongeveer vijf man.

Aart Zandbergen, algemeen directeur directeur, stelt dat Reasult de positie die het in de vastgoedmarkt heeft opgebouwd als leverancier van software voor prognose en analyse wil uitbouwen. 'Een ervaren en professionele software-investeerder als Newion Investments stelt ons in staat om verdere nationale en internationale expansie te realiseren. Dit is belangrijk voor de uitbouw van ons bedrijf.'

Newion neemt de aandelenbelangen in Reasult over van Ad de Vries en Bert Spronk. De Vries was een van de oprichters van Reasult en een periode algemeen directeur; Bert Spronk bekleedde deze positie ook een aantal jaren. Pieter den Boer, Jean Paul Vossers en Aart Zandbergen blijven aandeelhouders van Reasult.

Met de vastgoedsoftware van Reasult prognosticeren en analyseren vastgoedbedrijven de financiële toekomst van hun vastgoedportefeuille en kunnen zij hun financiële processen verbeteren. Volgens Jaap van Barneveld, algemeen directeur van Newion, zal de vraag naar vastgoedsoftware toenemen vanwege de toenemende rapportageverplichtingen waarmee woningcorporaties en vastgoedbeleggers worden geconfronteerd. Ook in het buitenland liggen er groeikansen voor de hoogwaardige software van Reasult, aldus Van Barneveld.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4725654). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.