Managed hosting door True

VSMC draait IFS-app op Windows 8-tablets

 

Trenchformer VSMC

Zeebekabelaar Visser & Smit Marine Contracting (VSMC), onderdeel van VolkerWessels, in Papendrecht is de eerste Benelux-klant van erp-leverancier IFS die gebruik maakt van de IFS ‘Notify Me’ Touch App. IFS Notify Me is een gebruiksvriendelijke app die projectmanagers en -leiders in staat stelt administratieve taken uit te voeren waar en wanneer ze willen. Daarnaast profiteert het bedrijf van up-to-date informatie over alle projecten. De app draait op Windows 8-tablets.

VSMC levert complete zeekabelprojecten die een cruciale rol spelen in het transport van elektriciteit, data en telecommunicatie. Doordat VSMC aan verschillende offshoreprojecten in verscheidene regio’s werkt, heeft het bedrijf een veilige en realtime kostenrapportage nodig om zo de controle te houden op alle internationale projecten.

Processen sneller goedkeuren

VSMC besloot IFS Notify Me, onderdeel van de IFS Touch Apps-familie, in te zetten om zo projectdirecteuren de inkooporders en facturen eenvoudig, op elk gewenst moment en op elke willekeurige locatie te kunnen laten goedkeuren. Zo hoeven ze deze taken niet meer per se uit te voeren op kantoor en zijn de VSMC-projectdirecteuren in staat om processen snel goed te keuren. Dit resulteert in een beter en actueel inzicht in de projectkosten. De IFS Touch App draait op Windows 8-tablets die standaard zijn binnen het bedrijf.

‘Onze mensen worden steeds mobieler’, zegt Borg van Katwijk, financieel directeur bij Visser & Smit Marine Contracting, over de keuze voor de native business-apps van IFS. ‘Door gebruik van onze business-apps, zoals IFS Notify Me, hoeven medewerkers voor bepaalde taken niet per se achter hun bureau te zitten. IFS Notify Me stelt ze in staat inkooporders en facturen goed te keuren en andere cruciale taken uit te voeren, onafhankelijk van plaats en tijd: thuis, op kantoor of onderweg. Dit vergroot de productiviteit en verzekert ons bedrijf van up-to-date informatie in ons centrale erp-systeem. Daarnaast is VSMC nauw betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe touch-apps binnen IFS.’

Trenchformer

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4724745). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.