Managed hosting door True

Lexmark neemt Twistage en AccessVia over

 

Overname

Lexmark International heeft de Amerikaanse bedrijven Twistage en AccessVia overgenomen. De cloudsoftware van Twistage en erp-software van AccessVia voegt Lexmark toe aan het Perceptive Software-portfolio op het gebied van content- en procesmanagement. Met de overnames is een totaalbedrag gemoeid van ongeveer 24,25 miljoen euro (31,5 miljoen dollar).

Twistage biedt een cloudsoftwareplatform voor het managen van video-, audio- en image-bestanden. Het flexibele framework integreert met bestaande applicaties en maakt het mogelijk rich media in vrijwel elk formaat en uit elke bron veilig te verwerken, op te slaan op locatie of in de cloud, en gebruikers direct toegang te geven vanaf vrijwel elk apparaat. Door deze uitbreiding is Perceptive Software een wereldwijde speler geworden op het gebied van cloudcontent- en procesmanagement.

AccessVia levert software aan de retailmarkt waarmee een grote diversiteit aan op stellingen aanwezige informatie in winkels en magazijnen kan worden ontworpen, geprint of uitgestuurd naar digitale displays. De software, die gebruikt wordt door zeven van de tien grootste Amerikaanse retailers, is beschikbaar als on premise en als SaaS-oplossing.

End-to-end solutionsprovider

‘Sinds 2010 heeft Lexmark acht acquisities verricht om de transitie van het bedrijf van een hardwareleverancier naar een end-to-end solutionsprovider gestalte te geven’, zegt Peter Dalhuisen, regiodirecteur bij Perceptive Software. ‘Lexmark focust op krachtige oplossingen die gebruikers ondersteunen bij de groei van hun organisaties door het leveren van branchespecifieke, schaalbare imaging- en softwareoplossingen, die de workflow vereenvoudigen en de kracht van informatie volledig benutten.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4687086). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.