Managed hosting door True

Zeelandia controleert met CA Nimsoft Monitor

 

Internationale leverancier van bakkerij-ingrediënten Zeelandia gaat het zicht op en de controle over de it-omgeving regelen via Nimsoft Monitor van CA. Het bedrijf wil deze oplossing gebruiken om de it-infrastructuur te monitoren en beheren. Zeelandia gebruikt CA Nimsoft Monitor om tot een eenduidig beeld van de zakelijke diensten te komen, waardoor zij eventuele problemen in de it-infrastructuur sneller kunnen oplossen. Bovendien kan de bakkersleverancier op deze manier voldoen aan vooraf opgestelde service levels.

Tot voor kort vertrouwde Zeelandia op een hele reeks van verouderde monitoringtools om de it-omgeving van de onderneming te overzien. De structuur, de functionaliteit en het gebruikersgemak van de monitoringsoplossing van CA deed Zeelandia besluiten over te stappen. Daarnaast heeft de onderneming CA Nimsoft Monitor in drie dagen geïmplementeerd waarna zij de oplossing direct in gebruik konden nemen. Nu kan Zeelandia de gehele organisatie end-to-end monitoren. De oplossing monitort onder andere het enterprise resource planning (erp)-platform, AS/400, Microsoft Windows, VMware, Suse, een Cisco-netwerk en diverse toepassingen.

‘CA Nimsoft Monitor maakt het voor ons mogelijk om op een proactieve wijze de prestaties en de beschikbaarheid te monitoren en te beheren’, zegt Bert de Vos, manager ict-operations bij Zeelandia. ‘Het biedt immers realtime zicht op wat er binnen onze it-omgeving gebeurt. Hierdoor is onze positie om snel en effectief op meldingen te reageren, om aan business service levels te voldoen en om een terugkoppeling aan de business te verschaffen, aanzienlijk verbeterd.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4683783). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.