Managed hosting door True

Brunel kiest informatiesysteem Mysolution Pro

 

Handen schudden

Dienstverlener Brunel gaat in Nederland en België het huidige bedrijfsinformatiesysteem vervangen door Mysolution Pro. Hiermee kan het primaire proces van de dienstverlening naar de medewerkers en klanten verbeterd worden. Mysolution ontwikkelt standaardoplossingen op basis van Microsoft Dynamics Nav.

Brunel is een wereldwijd zakelijk dienstverlener gespecialiseerd in projectmanagement, detachering en consultancy. Brunel is onder andere actief in de ict. De komende tien maanden wordt bij Brunel Nederland en Brunel België Mysolution Pro geïmplementeerd. De implementatie past in de bredere it-strategie van het bedrijf, die gericht is op innovatie en optimalisatie van de business ondersteunende processen.

Mysolution Pro

Mysolution Pro biedt Brunel een oplossing voor de administratieve afhandeling van de bedrijfsvoering, maar ook een pda-onafhankelijke app voor het registreren- en accorderen van uren. Het heeft een stabiele backoffice op basis van Windows-technologie en innovatieve portals voor de professionals en klanten op basis van .Net-technologie. Het onderliggende platform van Mysolution Pro is Microsoft Dynamics Nav, een bedrijfsbrede softwareoplossing die snel doorontwikkelt op basis van de laatste Microsoft-technologie. Het grote voordeel hierbij is dat koppelingen met Outlook/Exchange, Word en Excel al direct beschikbaar zijn vanuit het Dynamics-platform.

Volgens Mysolution richten andere leveranciers zich vooral op best of breed-oplossingen met veel verschillende applicaties en leveranciers. Mysolution kiest bewust voor een integrale totaaloplossing met moderne portal en apps, inclusief planning, de financiële administratie en verloning in een Windows-applicatie. De klant kan hierbij kiezen of de software op eigen servers draait of in de cloud.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4664492). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.