Managed hosting door True

Ciber zet nieuwe divisie op voor HCM

 

Ciber

Ciber Nederland gaat zich komend jaar meer richten op de markt voor human capital management (hcm). De ict-dienstverlener is al jaren actief binnen deze markt, maar wil zijn activiteiten verder uitbreiden. Zo is op 1 januari 2013 de Human Capital Management Service Line in het leven geroepen. Dit is een team van enthousiaste en gespecialiseerde Ciber-consultants op het gebied van hcm.

De oprichting van de aparte divisie is een vervolg op de toekenning van Ciber als Validated Expertise Partner voor SAP Human Capital Management in Nederland. Ciber verwacht dat cloud, rapid deployment solutions en mobile de belangrijkste hcm-trends zullen zijn in 2013:

Cloud: Ciber is Partner van SuccessFactors, een onderdeel van SAP en leverancier van cloud hr-oplossingen. SuccessFactors ondersteunt de hr-processen in combinatie met de voordelen van cloud computing, zoals een korte implementatietijd, een lage, vaste prijs per gebruiker, een eigentijdse gebruikersinterface en een hoge innovatiesnelheid.

Rapid deployment solutions (rds): Twee van Ciber’s hcm rds-oplossingen, te weten PA/OM en Self-Service, zijn door SAP gekwalificeerd. Hiermee is Ciber in Nederland naar eigen zeggen de eerste SAP hcm-partner die deze producten mag uitrollen. Door deze samenwerking kan Ciber vooraf geconfigureerde oplossingen sneller, goedkoper en met minder risico’s bij klanten inzetten. Ciber-rds wordt binnen een vooraf bepaalde tijd, kosten- en serviceniveau geïnstalleerd.

Mobile: De adoptie van mobiele devices heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Deze trend heeft ook invloed op hcm: bedrijven willen hcm-oplossingen mobiel beschikbaar stellen. Zowel SAP-hcm als SuccessFactors zijn toegankelijk via de modernste mobiele toestellen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4642470). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.