Managed hosting door True

easyPOS software neemt Van Hessen Retail over

 

Overname

Softwareontwikkelaar voor de modebranche easyPOS software neemt voor een onbekend bedrag softwareontwikkelaar voor de schoenenbranche Van Hessen over. Door de overname gaat easyPOS software voor de gebruikers van Swis-software de support verzorgen en de programmatuur onderhouden. Momenteel vindt de overdracht van de supportafdeling plaats, zodat men voor ondersteuning voortaan bij easyPOS software terecht kan.

De overname van Van Hessen Retail uit Ridderkerk is op 7 januari 2013 beklonken. In verband met gezondheidsproblemen heeft de eigenaar besloten om voor het bedrijf een nieuwe eigenaar te zoeken. Van Hessen Retail is een softwarebedrijf met eigen software voor de automatisering van de schoenenbranche. Het bedrijf is zo’n twintig jaar actief op de Nederlandse markt met de ontwikkeling, ondersteuning en verkoop van Swis-software.

Software, hardware en supplies

easyPOS software ontwikkelt sinds 1983 software met daarbij een specialisatie voor de retail/fashionbranche. De softwareproducten worden zelf ontwikkeld, getest en rechtstreeks verkocht aan klanten in Nederland, België en de Nederlandse Antillen.

Naast software levert easyPOS software ook hardware en supplies. Tevens verzorgt het bedrijf de installatie en support van de gekochte producten. Deze totaaloplossing van één leverancier geeft een flexibele integratie van de software en een snelle, duidelijke ondersteuning. Ook websites en webshops worden geheel door easyPOS software verzorgd.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4637659). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.