Managed hosting door True

Bewotec stoot ACT Software af aan CC Group

 

CC Group uit Rijswijk en Bewotec hebben overeenstemming bereikt over de overdracht van ACT Software, leverancier uit Tilburg van toepassingen voor de reisbranche. De overname gaat officieel 1 januari 2013 van kracht. De Duitse softwareleverancier voor het toerisme Bewotec kocht concurrent ACT Software in 2007. ACT is al ruim 25 jaar actief in het leveren van software voor de reisbranche en touroperators.

Alle medewerkers en klanten gaan mee naar de CC Group waar zij ook weer herenigd zullen worden met Patrick van Vugt, voormalig directeur van ACT.

CC Group is in het voorjaar van 2012 ontstaan uit een fusie van vijf bedrijven: OmnIT, Forest & Fields, Pass Software, CCG en SQL Integrat. De groep biedt detacheringsdiensten aan op het gebied van Oracle, Java en Microsoft, en levert branchespecifieke oplossingen voor de zorg, overheid, reisbranche en mediawereld. De overname van ACT Software betekent een versterking van zijn positie op de markt voor touroperatorsoftware

Voor CC Group is dit een strategische overname, waarbij haar positie op de markt voor touroperator software verder versterkt wordt. ACT is al ruim 25 jaar actief in het leveren van het pakket ACTourop voor de reisbranche.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4620794). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.