Managed hosting door True

Scania, Fiat en Kia kiezen voor e-HRM van Afas

 

vrachtwagen

De vrachtwagenfabrikant Scania Production en de autoimporteurs Fiat Group Automobiles en Kia Motors Nederland hebben gekozen voor de zogeheten e-hrm- en payrollsoftware van Afas. Met ingang van 1 januari 2013 zal de software voor personeelszaken en salarisadministratie bij de drie automobielconcerns operationeel zijn. Afas versterkt met dit contract zijn positie in de automobielbranche, waar het al ruim veertig klanten bedient.

Met de geïntegreerde e-hrm en payroll-software kunnen de ambulante medewerkers van Fiat, Scania en Kia via de hr-portal altijd en overal zaken regelen als online verlof aanvragen, verzuim doorgeven en mutaties doorvoeren.

De huidige software was verouderd en er was een behoefte om drie losse, interne automatiseringssystemen te integreren in een systeem, zegt hoofd salarisadministratie Wilko Dozeman van Scania Production in Zwolle 

Scania, Fiat en Kia zijn niet de enige bedrijven uit de automobielindustrie die de software van Afas gebruiken. Eerder mocht Afas ook al Pons Automobielhandel, Stern Beheer, Wensink Automotive, Rüttchen Holding en veertig andere organisaties uit deze branche toevoegen aan zijn klantbestand.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4620552). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.