Managed hosting door True

Pantheon en IBM herinrichten samenwerking

 

Handen schudden

Pantheon Automatisering, leverancier van ict-oplossingen voor groothandels, productiebedrijven en dienstverleners, heeft de samenwerking met IBM bezegeld met een nieuwe vierjarige overeenkomst. In dit nieuwe partnercontract op het gebied van productontwikkeling, educatie en marketing staan gezamenlijke doelstellingen geformuleerd die minder technologisch geori├źnteerd en meer business gericht zijn, zeggen beide bedrijven.

Pantheon Automatisering uit Heerenveen is ruim dertig jaar actief in de Benelux en al decennialang IBM-partner. Volgens IBM is Pantheon Automatisering een van de eerste partners waarmee een samenwerkingsovereenkomst is gesloten die betere oplossingen voor de zakelijke problemen bij klanten moet opleveren. Hardware en software worden hiervoor beter op elkaar afgestemd, aldus beide partijen. 

In de samenwerking tussen Pantheon Automatisering en IBM speelt IBM Premier Business Partner ExtraVar (voorgekomen uit Pantheon) een belangrijke rol. Dit Zoetermeerse bedrijf is gespecialiseerd in het adviseren over, samenstellen en beheren van ict-systemen en het leveren van stabiele en flexibele IBM-infrastructuren. Door de samenwerking met IBM en ExtraVar zegt Pantheon Automatisering 'een volledige one-stop-shop te zijn voor zijn klanten.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/4616079). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.